Relatietherapie in Zutphen; Werkwijze

In 2015 ben ik mijn praktijk gestart in een oud fabrieksgebouw in de regio van Amsterdam. Inmiddels ben ik verhuisd naar de mooie Achterhoek en is mijn praktijk gevestigd in Zutphen.

In de systeemfabriek verricht ik o.a. relatietherapie.  Ook wel systeemtherapie genoemd, dit is een erkende vorm van psychotherapie. Dat kan individueel, met je partner, gezin en zelfs met een team van collega’s.

Individuele therapie: Als je bijvoorbeeld merkt dat je in contact met anderen steeds tegen dezelfde patronen aanloopt. Of dat je na een relatie, moeite hebt om de draad weer op te pakken.

Partner relatie therapie: Als de verbinding onder druk is komen te staan. Of jullie merken dat er te vaak en teveel spanningen zijn. Soms werkt dit door in het contact met de kinderen.

Gezinstherapie: Wanneer er negativiteit is binnen het gezin kost dat veel energie. Er is een wens om het tij te keren maar je weet niet goed hoe je dit kunt doen.

Werkrelaties: Ook met meerdere mensen die samen een systeem vormen, kunnen patronen zijn ontstaan die je werk en werkplezier belemmeren.

Alle relationele vormen zijn te beschouwen als een systeem. En met het idee dat je nooit alleen verantwoordelijk bent voor de relatie die er is, kan er sneller & blijvender resultaat geboekt worden als er aan die relatie gewerkt wordt.

Het doel van systeemtherapie is dat de uitkomst iets is waar jij oprecht beter mee uit de voeten kunt. Waardoor het leven wellicht meer duidelijk, leuker, meer ontspannen of juist uitdagender van kan worden.

Tarieven:

Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is kosteloos.

Partnerrelatie therapie:  100 euro per 60 min
Gezinstherapie:  100 euro per 60 min
Individuele therapie:  95 euro per 60 min

Vergoedingen (gedeeltelijk) bij aanvullende verzekering mogelijk. De factuur kan opgesplitst worden zodat beide partners aanspraak kunnen maken op vergoeding.

Systemisch werken en visie vorming binnen bedrijven: offerte in overleg
Consulten GGZ en maatschappelijk georiënteerde organisaties: offerte in overleg

De genoemde tarieven zijn voor het jaar 2020 inclusief BTW.

Zoom, face to face video sessies mogelijk.
Praktijkruimte is rolstoel toegankelijk (tevens lift en sanitair rolstoel toegankelijk).

Corona richtlijnen worden gehandhaafd.

Zie hier waar mijn praktijk is gevestigd.

Lid van NVRG,  Nederlandse Vereniging Relatie en GezinstherapeutenNVPA
en van P3NL, klachtenregeling psychotherapeuten.
(op de factuur staan alle benodigde KVK, AGB, praktijk- en lidmaatschap nummers)

de systeemfabriek paula bekema

Samenwerkende Praktijken.
Psychologenpraktijk van Lier

Relatie in parktijk

mp3 database pdf database