Relatietherapie in Zutphen. Welkom op de site van Paula Bekema. Erkend relatie therapeut in Zutphen en omstreken. Is jullie relatie onder druk komen te staan? Dat kan gebeuren gedurende een langere periode óf door plotselinge veranderingen zoals bijvoorbeeld de Corona crisis. Maar ook door veranderingen binnen de familie, stress door werk, carrière, financiële druk of het krijgen van kinderen. Of simpelweg  te weinig tijd aan elkaar besteed en waardoor er weinig of een verstoorde verbinding is ontstaan. Het komt ook voor dat er mogelijk gevoelens voor een ander zijn ontstaan waardoor je het soms gewoon even niet meer weet hoe je hier samen uit kan komen.

Dan kan het nodig zijn om professionele hulp in te schakelen. Al vele jaren ervaring met diverse soorten van relatieproblematiek, uiteenlopend van het verbeteren van de relatie  als scheiding trajecten (goed uit elkaar gaan) als in het functioneren van het gezin (ouders met zowel oudere als jongere kinderen). Relatietherapie Zutphen.

Voor een kosteloos kennismakingsgesprek, Contact: Bel 06-52252920. of stuur een mail naar info@desysteemfabriek.nl

Lid van Nederlandse Vereniging Relatie- en Gezinstherapeuten.

Waterstraat 5

Paula Bekema

Paula Bekema

Wanneer je tijdens de sessie een gesprek voert met iemand waar je zeer nauw betrokken bent, komen er soms onverwachte en ook intense zaken naar boven. Soms plotseling warm en grappig maar soms ook pijnlijk en serieus. Altijd met respect voor ieders tempo en gevoel van veiligheid.

Mijn omgeving vindt de volgende eigenschappen voor mij kenmerkend: Oordeel neutraal, betrouwbaar, direct met respect, ietwat eigenwijs, flexibel,  opzoek naar de klik, circulair, oprecht, visie en balans tussen ziel en zakelijk.

Bovenstaande zegt natuurlijk alleen iets over mijn manier van doen in relatie met die betreffende andere persoon(en). Onze karakters zijn bepalend voor  de relatie die we hebben. Ik werk op basis van een samenwerkingsrelatie. En ga er vanuit dat iedereen in de kamer de intentie heeft om te leren. Ieders eigenschappen zijn daarbij even waardevol. Soms komt het voor dat je die eigenschappen van jezelf en/ of de ander weer moeten leren zien. Opnieuw nieuwsgierig worden. Dat kan in individuele sessies alsook samen met je levenspartner of werkrelatie.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in zowel mijn eigen praktijk als in gezondheidszorg instellingen. In mijn eigen praktijk betreft het voornamelijk partners die de kwaliteit van hun relatie willen verbeteren en werk gerelateerde vraagstukken. In de gezondheidszorg instellingen heb ik ervaring in management- en therapiefuncties. De afgelopen jaren ben ik als systeemtherapeut werkzaam in conflictueuze/gespannen gezinssituaties, huiselijk-geweld-situaties al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek. Zo ook met gezinnen en relaties waarbij psychiatrische diagnostiek en/of  een verstandelijke beperking een rol speelt.

Ik ben NVRG en NVPA geregistreerd waardoor vergoeding vanuit aanvullende verzekering mogelijk is.

hier is mijn praktijk gevestigd.

mp3 database pdf database